RDS

Bruiloften

WIJ VERZORGEN JULLIE BRUILOFT VAN A TOT Z

Bezig met de organisatie van jullie bruiloft? Op zoek naar geschikte muziek en een gave show voor het avondfeest? RDS kan jullie helpen bij het regelen van een onvergetelijke dag. Denk aan DJ`s, Band`s, Lichtshows maar ook voor fotografie en aankleding hebben wij een team van specialisten.    

DE JUISTE DJ

Met een dj van RDS ben je verzekerd van bruiloftsmuziek die exact is afgestemd op jullie wensen. Elk bruidspaar heeft wel een eigen nummer dat symbool staat voor hun liefde of zelfs een hele lijst met liedjes die doen terugdenken aan memorabele momenten in hun relatie. Daarnaast hebben jullie als bruid en bruidegom ook zelf zo jullie eigen muzikale voorkeuren. De Dj’s van RDS houden graag rekening met al deze wensen en stellen in nauw overleg met het bruidspaar een muzikaal programma op maat samen.

Fantastisch feest

Wij zorgen voor een fantastisch feest, welke locatie u ook kiest. Naast de juiste artiesten is licht en geluid ook heel erg belangrijk. Ben je benieuwd naar onze bruiloft shows? Neem zeker contact met ons op. In een persoonlijk gesprek kunnen we alle wensen en mogelijkheden met jullie bespreken, Doordat materiaal in eigen beheer is kunnen wij mee denken en een passende oplossing aanbieden. Zodat jullie precies weten hoe jullie feest eruit kan komen te zien met een show van RDS.

 

KOM IN CONTACT

Heb jij binnenkort een bruiloft en wil je meer weten   Neem contact op

VOORAF JOUW BRUILOFT GEREGELD

Voor een onvergetelijke feestavond moeten jullie dus bij RDS zijn. Inmiddels hebben wij al 20 jaar ervaring en hebben al meer dan 100 bruidsparen met ons de openingsdans gedaan! Een speciale openingsdans mixen…??? Of uw opkomstnummer voor de ceremonie op maat maken? Dan zijn onze dj’s op hun best!

 

DJ MEUBEL

Personaliseer de Dj-Show voor een onuitwisbare indruk bij uw gasten. De save-the-date kaart, de trouwkaart en alle andere aspecten van jullie bruiloft zijn waarschijnlijk in een bepaalde stijl of kleurencombinatie. Bij ons is het mogelijk om deze, door jullie zorgvuldig uitgekozen, stijl door te voeren in het DJ-meubel. Een compleet gepersonaliseerde Act in de stijl van jullie Dag!

CEREMONIE

Om deze speciale gelegenheid extra bijzonder en gedenkwaardig te maken, kun je de ceremonie muzikaal begeleiden. Het meest bekende voorbeeld van huwelijksceremonie muziek is ‘Daar komt de bruid’, maar onze Dj’s draaien natuurlijk alleen nummers die zijn afgestemd op jullie smaak en de stijl van de trouwceremonie. Of jullie nu in het gemeentehuis, in de kerk of op een unieke locatie gaan trouwen, wij zorgen voor een romantische en smaakvolle muzikale begeleiding van de plechtigheid.

WIL JIJ JE BRUILOFT DOOR ONS LATEN VERZORGEN?

Woow dit willen wij ook!!!

Wij kunnen leveren

 • Complete Shows.
 • Goede dj`s.
 • Gave lichtshow.
 • Fantastisch feest
 • Cermonie geluid.
 • Photobooth.
 • Aankleding.
 • Podium.
 • Photografie.
 • Vooraf een duidelijke offerte.
 • Vriendelijke mensen.
 • Persoonlijk contact.

WIL JIJ JE BRUILOFT DOOR ONS LATEN VERZORGEN?

Laat ons jouw bruiloft verzorgen. Verlichting, muziek, band etc. Neem nu contact op